个人中心
| EN
《炼狱挑战》万圣节主题寻宝游戏

价格: ¥150

2022年10月30日 星期日 17:00 至 21:30
Casual
雍和宫 Yonghegong Lama Temple (Main Entrance)
主办方: Bizarre Beijing 更多活动

价格: ¥150

《炼狱挑战》万圣节主题寻宝游戏

2022年10月30日 星期日 17:00 至 21:30 雍和宫 Yonghegong Lama Temple (Main Entrance)

价格: ¥150

时间 地点

2022年10月30日 星期日 17:00 至 21:30

雍和宫 Yonghegong Lama Temple (Main Entrance) 雍和宫 Yonghegong Lama Temple (Main Entrance)
活动二维码

用微信客户端扫描并分享此活动

主办方 联系主办方

Bizarre Beijing

Bizarre Beijing

#BizarreBeijing

查看更多

18810917030

info@bizarrebeijing.com

访问主办方微站

详情

浏览: 1,276

 

HAPPY HALLOWEEN!

 

This Halloween, the Hutongs around Yonghegong Lama Temple will transform into a “PURGATORY” (炼狱). You and your team have had the misfortune to find yourselves trapped between Paradise and the Infernal Regions. Will you redeem your soul and escape Purgatory? Or will your soul be damned to the depths of Hell? Only one way to find out: Let's play Bizarre Beijing's  Halloween Hutong Escape Haunted Scavenger Hunt...

 

GAME RULES:

 

As part of the challenge, you will have to solve mysterious puzzles and collect objects that will help you redeem your soul and stay protected from the evil spirits that haunt the area. But remember, Purgatory is also known as “the Devil's Playground”, which means the Devil might be nearer than you think, so make sure you proceed with caution as you venture into the twisted alleyways that make up Yonghegong's old “maze-like” hutongs… 

 

HOW TO PLAY? 


 

As part of the Scavenger Hunt, you will be working together in teams of 3 to 5 people to solve mysterious puzzles and collect objects to win. The playing team sizes are flexible, we recommend groups of 3 to 5 people, but smaller or larger teams may also play.

 

Once you start the challenge you will have 90min to finish as many tasks as you can. The task may include...

 

  • Finding Hidden Envelopes 
  • Answering Questions
  • Locating hidden Objects
  • Drawing and Writing
  • Taking pictures and videos

 

Your team will be given a MAP and a "SURVIVAL GUIDE" to help you find all the locations and give you clues and tips along the way. All materials are available in English.

 

 

STARTING AND FINISHING POINT: 

雍和宫 Yonghegong Lama Temple (Main entrance)

 

PLAYING TIMES: 

(choose your playing time when you sign up)

 

FRIDAY 19:00 - 20:30 (90min)

 

FRIDAY 20:00 - 21:30 (90min)

 

FRIDAY 21:00 - 22:30 (90min)

 

FRIDAY 22:00 - 23:30 (90min)

 

 

SUNDAY 17:00 - 18:30 (90min)

 

SUNDAY 18:00 - 19:30 (90min)

 

SUNDAY 19:00 - 20:30 (90min)

 

SUNDAY 20:00 - 21:30 (90min)

 

 

HOW TO SIGN-UP? 

 

STEP 1: Buy your ticket on YooPay.

 

STEP 2: Add TarioPV on Wechat  and ask to join the  event WeChat group (see file attached below)…

 

Any questions or problems, please add TarioPV on Wechat or email info@bizarrebeijing.com

 

展开详情

收起

主办方

联系主办方

#BizarreBeijing

友付提供技术支持

www.yoopay.cn

400.1022.500